Яко посуху по водах

Маргарита Метелецкая
 " Каждый будет вовремя пойман и настигнут..."
                Елена Касьян

А що ж про мене? Гарно звуся - Маргарита,
Морська перлинка, схована у скойці.
Належу до стихії ще Вогню,
Бо народилася у 46-м році...

Така от несумісність: і Вогонь, й Вода -
Вода ж - позалива Вогонь швиденько.
Але, коли Вогню водички не шкода,
То він її повисушить раденько!

Так і в Житті: то полум'ям горю,
То тиха і спокійна плинність водна.
І те, і се - вже знаю я давно,
Звичайне, любі людоньки, й природне!

Але, коли Господь, над морем навіть,
Призве тихесенько Перлинку, аж до п'яно -
Помчу до Нього, яко посуху, по водах,
Закохано, миттєво, ПОЛУМ'ЯНО!

Чи день то буде, а чи темна ніч -
Бо лиш Йому належу - ось в чим річ !