Дожди

Татьяна Маркова 3
    Н.Бидненко
У порожнечу падали зірки –
Чиїсь бажання, що давно збулися.
З небес високих, наче крізь дірки,
Дощі цілющі на поля лилися.
О небо, небо, дяка за дощі! –
Хай в чорних хмарах – ти завжди красиве!
Відкиньмо парасольки і плащі,
Бо дощ іде, на зріст іде й на силу.
…І знов зірки проклюнулись з-за хмар
Та й покотились повагом до ночі,
Десь грім відбув останній свій удар…
Радіє ранок й сонце мружить очі.
***
В пустоту падали звёзды -
Чьи-то желания, которые давно сбылись.
С небес высоких, словно сквозь дырки,
Дожди живительные на поля лились.
О небо, небо, спасибо за дожди!-
Пусть в чёрных тучах, ты всегда красиво!
Откинем зантики и плащи.
Веди дождь идёт на рост идёт, на силу!
...И снова звёзды появились из-за туч
Да покатились прямиком к ночи,
И гром отбил последний свой удар...
Радуется утро и солнце слепит очи.