ДАРИ

Олег Мингалев
Наша Земля
О Батьку Небесний!
Діти ми ваші - дарунки несем!
Сяйво світанків шануємо весен.
Ручки свої простира немовля.
Серед дощів, райдуг-веселок
Зелень росте коли пташка співає.
Сонячний світ зігріває оселі
Квіти і трави вітрець коливає

8 Січня 2023