Вiдкрий для Бога дверi...

Маргарита Метелецкая
 "И давай себе-то уже не ври -
  Бесполезен ключ, если нет двери"
           Е.Касьян

А в Бога є і Небо, і трава,
Водичка є : жива і нежива...
У Бога - різні бачу я дива -
Ще й літери дивуються бува!

 В кватирці - Осінь заколише фіранки...
Помітить золотом та пурпуром рядки -
На чатах Ангел Осені уже
Й кінь вороний на пагорбі ірже...

Про що? Колишньому - немає вороття...
І не здається поки що Життя,
Хоч після голосінь - сиджу німа,-
Страшніш мене самої - вже нема!

То не бреши собі хоч на папері -
Бери ключа й відкрий для Бога двері!