Лише любов збагачуе в життi

Виктория Гребенюк Роженкова
Лише любов збагачує в житті 

А хочеш приготую тобі каву,
І зранку принесу тобі у ліжко?..
А потім приготую смачну страву,
А хочеш просто ляжу поряд трішки?..

Я буду нишком біля твого тіла,
Без тебе  я  тепер  уже нікуди...
Я мріяла і так давно хотіла,
Вустами цілувати сильні груди...

Так солодко з тобою бути разом,
Усе прекрасне в щирій простоті...
Ми розуміємо про це от тільки з часом,
Лише любов збагачує в житті...
13 08 2023 р
Вікторія Г Р М