5 3 2

Анатолий Тарасовский
Сліди копит армійської кінноти
Давно вітри історії змели,
Тепер в атаку йде мотопіхота,
Летять вперед  машини бойові.          
Робота наша – це життя піхоти,
Для ворогів ознакою біди . 
Несуться в  бій сталеві наші коні,
З молитвою -  мотор не підведи!               
                Звитяга , потуга -               
                П’ятьсот  тридцять другий
                П’ятьсот тридять другий ремполк!      
Бо ми бійці невидимого фронту
Під час прямих ударів чи облог -
Ремонтний полк, де саме тут  невтомно
Кують ключи до наших Перемог!
Здобудемо Звитягу  над ордою,
Бо Віру в серці маємо палку,
Ми техніку відновимо до бою
В Окремому Ремонтному полку.
                Звитяга , потуга -               
                П’ятьсот  тридцять другий
                П’ятьсот тридять другий ремполк!