Змешаны

Вершы
Сегодня буду краток (или кроток),
Буквально поменяю "а" на "о".
Я буквы шлю. Вы не дождётесь фоток
От скучного поэта одного.
Стыдливо буду мять в руках листочек,
Игриво ставить точки и тире...
Вы навсегда запомните мой почерк,
Как вас я с новой стрижкою "карэ".
Просили пару фраз на белорусском...
Нарэшце, адмыслова, далібог.
Маўклівай рыбай лягу, ці малюскам,
Што выкінула мора вам пад бок,
На сонцы буду раставаць ад смагі,
Магу ўсё, што заўгодна абяцаць…
Ня ведаючы ўжо найбольшай прагі,
За тую, як магчымасць вам пісаць.

20.08.2023