Наберу я в жменьку...

Людмила Калашникова -Варавко
**. **. **
Наберу  я  літа зараз собі  в  жменьку:
Колоски  вусаті,  маки червоненькі,
Хмарки  білосніжні, промені  яскраві,
Паляницю - сонце  в  золотій  оправі.

Заховаю  вітра  подихи  гарячі,
Вранішні  росинки - перли  вони  наче,
Райдугу,  метелик  на  траві  строкатий -
Буде  в  мене  в  жменьці  літечка  багато ! 
* * *

Людмила  К. - В.
21.8.23.
( фото Нет)