невидиме нечуване

Гелена Смилянская
та тільки чи є вона —
та мелодія, що звучить там,
де її можна почути  не вухами,
де її можна відчути струнами душевними,
так, що палає від вібрацій серце,
не на показ це,
сховане в глибинах сокровенне,
невидиме нечуване

19:40
22/08/2023