З Богом маю щастя

Виктория Гребенюк Роженкова
З Богом маю щастя

Вже осінь пахне на порозі,
І над ставком завіса сива.
І зупинити час не в змозі,
Чи ж була я колись щаслива?

Чи то були лиш миті щастя,
Чи молода і все здалося?..
Той час зі мною попрощався,
І сивину вплів у волосся...

А я стою ось просто неба,
Мов перед Богом до причастя...
Мені багато вже не треба,
Бо тільки з Богом маю щастя.
27 08 2023 р
Вікторія  Г Р М