Передосiнне

Ксана Поликарпова
Так багато листя під ногами...
Золотих, опалих і сухих.
Літо почало прощання з нами,
Журавлі кружляють над хатами;
Згадуючи все, що ти не встиг,
Не пірнай у сум, як в темну річку,
Там немає світла і тепла.
На землі знімаєш кінострічку,
У який ти зіркой є та свічкой,
Сам собі і радість, і крила.


01:46
27.08.2023