ЧАСТ ОТ СТИХ

Росен Русев
Автор: Р. Русев

Аз съм част от стих.
Нeдописан - непотърсен,
мъничък сюрприз
с аромат на ментов чай
с липа.
Стих съм сутрин,
когато роса по тревата
се къпе в лъчите на слънцето,
вятър съм, когато политам към теб,
нося хляб за две гладни души
засищащ първа любов.
Ставам вик,
търся себе си в хапките хляб,
а може би обич,
може би грях,
или вина за дългите дни 
самота,
която ми напомня,
че съм жив
в този мой есенен  свят,
с една любов останала в стих.