А за вiкном зелений лiс

Наталия Хорунжева
А за вікном зелений ліс,
Весела навгамовна річка
І потічка спібляста стрічка,
І гори висяться навскіс.

Там неба чистого блакить,
Вітрець гуляє без упину.
Я так туди душею лину,
Та зась бажання вдовольнить.

Такий зелений виднокрай!
Де так душі моїй спокійно,
Все передбачливо, надійно,
І без думок огидних зграй.
12.08.23