Юрий Издрык род. 1962 Нити меж нами...

Алёна Агатова
нити между нами тонки и невидимы
пропасть между нами темна, глубока
долго блуждали мы в чащах задымленных
уразумели что всё это зря
долго вязали мосты лианные
и довязали аж до небес
уразумели в своей нирване –
небо давно уж не нужно для нас
небу давно уж пора умирать
нам же давно - начинать жить
канатоходцы мы, акробаты
и спайдермены невидимых нитей

ниті між нами тонкі й невидимі
прірва між нами глибока і темна
довго долали ми хащі задимлені
аж зрозуміли що це даремно
довго в’язали мости ліанні
аж дов’язали драбину в небо
аж зрозуміли в своїй нірвані –
небо вже зайве його не треба
небу давно вже час помирати
нам вже давно – починати жити
канатохідці ми і акробати
і спайдермени невидимих нитей