Украинская педагогическая поэма

Андрей Яременко Львов
Залишилась я з ними "на хаті"сама-
з молодими трьома пацанами,
у яких ані грама поваги нема
до ровесниці власної мами.

Вхідні двері надійно зачинені,
спроба втечі явно приречена:
роздягають мене очима
ті,хто вчора ще був малечею.

Ще учора до школи ходили вони,
називали мене по-батькові,
а сьогодні зухвало знімають штани,
обіцяють глибоко запхати.

Влаштували мені цей сюрприз,
як не дивно,вчорашні відмінники:
вимагають від мене зробити стриптиз
і феляцію,щоб не завагітніти.

Я зворушена-сльози бринять на очах.
Не дарма я їх вчила любити ближнього...
Верхній одяг знімаю і вразлива жіноча
                душа
залишається в імпортній нижній білизні

Тимчасово забираю смартфони у них,
перехоплюю ініціативу.
Чоловік у відрядженні,отже,може,це навіть
                не гріх-
це скоріш фізкльтпауза або п'ятихвилинка
             спортивна.