Заповiдь

Таня Черненко
Не плач. Не бійся. Не проси
І не згинайся перед кожним.
Свій хрест Ти з гордістю неси,
Помилок не роби безбожно.

Не шли прокльони ворогам,
Їх покарає святий Боже.
З душею чистою йди в Храм,
Молитва щира допоможе.

Не гнівайся на дурнів Ти,
Залиш образу, будь мудрішим.
Крокуй рішуче до мети,
Завжди будь сильним, сміливішим.

Живи. Борись. Перемагай.
Надію не втрачай і віру.
Ти - Українець! Пам'ятай!
І схожим ти не стань на звіра.