Християнське

Лариса Булацескул
Господь, за тяжкий гріх прости мене,

Який  собі я не прощаю.
За ненароджених своїх дітей
Я біль і відчай  відчуваю.

Гірка вина.  Від неї не втекти.    
Господь, на твою милість уповаю.

Прошу, не дай жінкам помилки ті
    Зробити згоряча, Бог мій, благаю!

Врятуй, Господь мій,кожную дитину,
 
Яку ще можна від аборту зберегти,

Ім'я якої- нової людини-

сьогодні,Боже,знаєш тільки ти.

Її батькам,Господь, даруй любові
            Щоб грішне рішення прийняти не змогли,


Що би життя, призначене тобою,
                своїй дитинці гідно зберегли .