В дчай

Олись Лапковский
Я безпорадна, і нема на те ради.
Оплески.
Зараз коли я стою на цьому шпилі, піді мною море.
У якім фільмі це було?
Сафо.
Двадцяті, білі капелюшки, матроски.
Біле і синє Еллади.
Куди тікати? У які засвіти? Я навіть не знаю цього слова, Лученку.
І ось піді мною прірва.
А Ви кажете:
Як театрально!
Як пафосно!
Як мізерно!
Яке все напускне і несправжнє!
І мій світ розбивається.
Навпіл.
Лід тріскається.
Мені все набридло.
Слабкий тип. Що поробиш?
Ні
І ніяких окличних знаків.
Ні
Труна
Ні
Занавес
Трап корабля
І мене нема
Від себе не втічеш ( лиховісно)
Шамкає, плямкає
Ти розпуста.
У чорному морі, на чорному тлі.
Хто знову ввімкнув цей нічний режим?
Відчай.
Я не знаю, як мені бути.
І ніяких питальних знаків.
Я вам не довіряю.
Я не хочу читати цих описів, цих тупих діагнозів.
Годі.
не кричатиму
не витиму
не різатиму руки
не битиму посуд
зв'яжіть мене
Я Вас ненавиджу
Я вам не скажу хто я і що зі мною
Вас тут не стояло
Пишіть:
Я ПУСТЕ МІСЦЕ
Напускне
Саме не знає, чого хоче.
Біситься
Лежить у кутку і плаче.
Ти мене чуєш?
Та що за люди?
Я тебе питаю!!!!!!!!!!!!!!!!!@!!@!@@@@@@@!!!!!!
Софіє, ці люди не знають, що таке композиція.
А ми з тобою запливемо туди де нікого нема.
Не хочеш?
Хочеш на сцену?
Тиша наче штиль на морі.
Людина не має бути постійна.
Застигла воскова фігура з музею.
Хай, Джіммі. Я люблю тебе.
Навіщо ти вмер?
У моїм волоссі заплутались краби, мушлі, тирани,  шпальти, шпали, палуби.
Галю, навіщо ти все доводиш до достоєвщини?
це поганО О
І ніяких питальних знаків
Чому все що ти кажеш болить
Крапка
Мені болить мене болить у
УУуууукккк
Імпосібл консентрейшн
Папірус все стерпить