Хочу

Олись Лапковский
Хочу
Щоб слово різало, як
Лезо
Мій відчайдухе самураю
І з диким викриком ( і викликом):
"Вмираю!",
Вона не вмерла.
Ще не вмерла
її ні слава, ні любов
і що є справжнім.
(О що є справжнім?)
Стою серед понять та словників
Із білим прапором напоготові.
Ні, у неволю всіх суцвіть і кольорів
Не йти мені.
Куди ступити?
Шлях який мені обрати?
Отак і
Стій!
Не Руш!
І Хенде хох!
Мій вороже проклятий...