Так-так

Елена Бугорская
Ти дивишся так, ніби з'їв на сніданок кульбабу
З мого чи то німбу, чи то польового вінку.
Я мешкаю в білім отелі "Мої зорепади",
Ти мешкаєш десь поза рогом в отелі "Ку-ку"
Я, певно, чужинка в твоєму безхмарному завтра.
Я, певно... Ти чуєш цей ніжності няфк?
 Мені хоч би Піза, а хоч би Берлін чи Монмартр
По рідних цимбалах


Так так - по карнизу - так, так...