Думи моi думи...

Лариса Семенец
Думи мої думи
Що ж мені робити?
Дім скувала туга -
Як в нім далі жити?
Я би полетіла
За далекі хмари
Та немає сили
Від цієї кари.
Та немає ночі
Через біль страждання
Дощ вмиває очі
На шляху прощання
Дощ ламає стелю
І зриває дах
На душі мов скеля
Височіє жах...

Накриває хвиля
Моря безнадії,
І назустріч вийшла
Та, про кого мрію.