Навiщо нам читати книги! Самакоротка у свiтi притч

Юрий Сафроненко
"той, хто читає книги буде керувати тими, хто п'ялицця у телезомбіящик!"

...сильніше книг - НІЩО НІДЕ!
Відкриєш їх -
ВОНИ
Т
Е
Б
Е
!

=GrafBorisfen=