чиясь мить

Гелена Смилянская
за Коринфську колону
Богородиця хотіла сховати сонце,
але хіба на мить.

яка тривалість цієї миті у вимірі Божому?

14:22
10/02023
на фото та сама
Коринфська колона з фігурою Богородиці (в селі Підкамінь Бродівського району Львівської області)