Не втрачай

Павел Тесленко
Не втрачай ні надії, ні віри
В найлютіші та хибнi часи,
Де вже слову немає довіри,
Де поводяться люди, як звірi..,
Ти з надією віру неси.

Хай хоч правда то буде, чи кривда,
Не руйнуй святотатством Душі.
Хай останньою буде та битва,
Хай шепочеться ледве молитва,
Що не можеш - собі не бреши.

Бо зневір’я, воно, як пухлина,
Поглинає, отруює все.
І якщо ти насправді людина,
Усвідомити згодом повинна,
Що душа твоя Свiту несе...