пiдсмажене

Гелена Смилянская
крізь осінь дивлячись,
мій дикий сад скидає свої красоти,
і в часі такої дрімоти
схиляє додолу гілля,

підсмажені сонцем пелюстки,
попечене листя, посохле,
покручені враження літа,
просякнуті подихом тихим
світання і заходу світу,
що день починає,
як долю,
що падає в межі,
поклони,
шепоче прощання,
 забудуть про спеку зазим'ям,
про дощичок свіжий, скупенький,
обмежено краплі — багатство ж,
яке проникає у душі,
що походження його вище

13:28
16-17.09.2023