Я не могу иначе - english

Евгений Ратков
IF YOU FEEL BAD


Интерпретация песни
"Я не могу иначе"
на слова Николая Добронравова





If you feel bad, I feel so too,
When you feel bad, I'm dying,
It's just because of I love you,
But I don't show my heart' crying.

I don't fear if you hurt me,
'Cause time is a good healer.
Our love can arise, you will see,
There'll be good times, believe me.

If you are ill, wait me, I'll run,
I will be your good healer,
I can forget, what you have done,
No, no,  I don't lie, believe me.

Any time at all call me -
I'll help to solve your problem,
But I will hate if you lie to me,
This problem can't be over.

Look at the sky - there's a shining star,
With a fairy tale for our son,
Let heartlessness be so far,
Let love  shine on us as the sun.

I will heat all pieces of  cold ice
By my hot heart - you'll see it,
How my heart is true, see in my eyes,
How my heart is hot, you feel it.


----------------------



Нет без тревог ни сна, ни дня
 Где-то жалейка плачет
Ты за любовь прости меня
Я не могу иначе 

Я не боюсь обид и ссор
В речку обида канет
 В небе любви такой простор
Сердце моё - не камень

 Ты заболеешь - я приду
 Боль разведу руками
Всё я сумею, всё смогу
Сердце моё - не камень 

Я прилечу, ты мне скажи
Бурю пройду и пламень
Лишь не прощу холодной лжи
 Сердце моё - не камень

Видишь, звезда в ночи зажглась
Шепчет сынишке сказку
 Только бездушье губит нас
Лечат любовь да ласка

 Я растоплю кусочки льда
 Сердцем своим горячим
 Буду любить тебя всегда
Я не могу иначе.

Буду любить тебя всегда
Я не могу иначе
Буду любить тебя всегда
Я не могу иначе