Про хворих

Лена Сахипьянова
Хвора людина - це більше за 37°з копійкАми
Решта - душевно здорові, навіть якщо ревуть як воли своїми пензлико-руками.
Можливості співчувати, доєднуватись до іншого тіла
Не завжди щастить віршами
По сонце, про радість, про диво.
І тебе, і в мене, і в нього
Лікується щось підсвідомо,
Коли ти пірнаєш у темне,
Щоб разом дійти, доплисти, добігти до справжнього Дому,
Де хвора людина - це просто надмірна фізична температура,
А в серці спокійно і тепло, немає ніякого мура.