Осiнь диво

Левиа
Осінь знову завітала,
Прохолодніше вже стало.
Вранці на траві росичка.
Сонце мружить своє вічко.
Спів пташиний ще лунає,
Понад лісом,понад гаєм.
В лісі вже грибів багато,
Треба їх нам назбирати
Щоби їсти їх зимою,
Насолодившись доволі.
Ох, яка ж осінь чарівна
І грайлива і привітна.
Я люблю цю пані милу ,
Бо вона як Боже диво