Каверзуха

Левиа
У неї особливий шарм,
Вона принадлива й примхлива.
Також занадто і вразлива
І має надзвичайний дар.
Як схоче сонечком сіяє,
Дарує посмішки грайливі,
За мить стає вона плаксива,
Буває й полум'ям палає.
Та я люблю цю каверзуху
З її характером брикливим,
Вона прекрасне Боже диво,
Що піднімає силу Духу...
-------------
Написано в лікарні м.Хайденхайм.