Залиште мен краплину

Юрий Фарбер
        =====

Залиште мені краплину,
хоча б краплину життя;
залиште мені хвилину,
хоча б хвилину буття.
Залиште мені неспокій -
до спокою сам дійду,
залиште в траві високій
на щастя чи на біду.
Не зважте мене байдужим -
залиште зірки - мости:
я Шляхом Чумацьким здужу
весь Світ навпаки пройти.