Дети войни

Александр Тарадов
Радість і пустощі - то все минуле...
Тут не здивуєш ні ранком, ні росами.
Тут у підвалі про радість забули,
Якось раптово всі стали дорослими.

Діти вдивляються в мамині очі.
Там їх надія, любов і пробачення,..
Бо побажання "Спокійної ночі!“
Раптом набуло первинного значення.