Поговори со мной

Татьяна Маркова 3
   Н. Бидненко
Поговори зі мною, друже,
Хай - ні про що, хай - просто так...
Як за вікном лютує стужа,
Чи як у полі квітне мак.
Поговори. Я буду рада...
Розвій невизначеність дум
В час золотого листопаду,
В його прозорий ніжний сум.
Хай  ллється бесіда неспішно...
І наодинці - я і ти...
Поки ми вдвох в цім світі грішнім -
Немає страху самоти.
***
Поговори со мной мой друг,
Пусть - не о чём, пусть - просто так...
Как за окном лютует стужа,
Или как в поле расцвёл мак.
Поговори. Я буду рада...
Развей неопределённость дум
Во время золотого листопада,
В его прозрачную нежную грусть.
Пусть льётся беседа неспеша...
Наедине - я и ты...
Пока мы вместе в этом свете грешном -
Нет страха одиночества и пустоты.