Мистика Кайласа

Анарко
кайлас кайлас!
кайла с кайла!!
кай ласкайла!
кай ласкай ла!
лас кай ласкай!
лас ка кай кай!
кай лас кай кай!
йак ласка кай!
скакай йак йал!
кай йак скай йа!
аска аскал!
акса акал!
кйак кйак!
Кйа кйал!
лайк айк!
айк лай!
.........