Вiтання для Олени

Лариса Семенец
Надутенко О.В. в день народження

По життю ти - енерджайзер.
На півкроку попереду.
А для друзів ти провайдер:
Гей, вперед! Твоє то кредо.

І, як сонячний промінчик,
Душі людства зігріваєш.
Ти рішуча, і надійна,
І багацько чого знаєш.

Хай найвища нагорода
Не забуде про здоров"я.
А величний дух свободи.
Серце сповнює любов"ю.

Хай твоє життя смакує:
Радість свята Перемоги.
І нехай душа будує -
Щастям якісні дороги!