Прикро...

Лариса Семенец
Прикро, дуже прикро, що не володію
Мовою співучою я вільно і сповна.
Та усе ж плекаю у душі надію -
З витоків до мене ще повернеться вона.

Зараз хижий ворог нас втягнув у бійню
Учиняє трощу в селах і містах.
Люд у нашім краї обирає вічність -
На ланах буяють: сльози, краху жах.

В серці віра квітне - прапор перемоги
вже не за горами і настане день -
Вільна Україна  горда та заможна
Шлях відкриє світлом радісних пісень.