Да будет всё одно хоть так

Мечислав Курилович
Да будет всё одно хоть так,
где ищут ум, не территории
войной до года, как косяк,
и тридцать с гаком – для истории.

PS
А гэты вершык быццам з Гродна:
Чакае нас эпоха гумарэска,
дзе можа быць і вельмі добра,
а можа быць і вельмі кепска.