Nebuna Cantec in minor

Анастасия Чередник 98
Cine este cu mine acolo?
Odata eu am fost in dragoste (cand Luna merge la culcare).
Scuze, fratii - Uneori eu sunt singura.
Dupa aceea - dupa amiaza umbr; de lumina cobor.
Eu uit in podea mai tarziu.
Felinar... Telefonul... Fard de pleoape... Obrajii...
Eu stiu, tu esti cu mine mereu - aici
Viespe cu furnica nu sa locuim in acelasi timp. Gargarita m-a omoram. Flori rosii infloresc.
Macii cresc vara.
Cadou a adus tu pentru mine

Imediat eu sa ma plimb pe strad;.
Bun venit... Foarte mult
Creion voi scrie cantec
Este pe masa chifla. Eu mananc ei.
Anul trecut ninse.
Aceste este flacari in zapada. Ma bucur sa te cunosc.
Bufnita zboara.
Noua floarea soarelui au park
Alaltaieri noi avuram break up
Acele topesc.

Eu n-avui in doi
Soare are lumina
Asta seara noi sa mergem de departe
Dupa colt pe dreapta acesta are chei.

!Ne vedem - Buna dimineata!