ЗНОВ УДАР

Орлов Евгений 2
*;;У селі Гроза в момент ракетної атаки у знищеному кафе проходили поминки за померлим односельцем.
"Сьогодні росія вбила там 51 особу. Цивільних, серед них і 6-річна дитина",
 Ракетний удар був дуже точним та є ймовірність того, що її навів місцевий. На місці працює СБУ.



І знов удар... Спланований, жорстокий,
Серця холодні, зовсім без жалю,
Нажаль, випадок це не одинокий,
Про мир в країні, Бога я молю.
З  очей сльоза, а серце рветься в шмаття,
Загинули невинні, в час війни,
Готове вже для вбивць, жарке багаття,
Не вмиють рук, не будуть без вини.
Їх п'ятдесят, загиблих від ракети,
Чи думав хтось з них, про життя кінець?
Стріляють " Гради", б'ють і міномети,
Ніщо не зійде, вірю нанівець.
І відповідь дадуть расєйські вбивці,
За біль, за смерть, за рани і за кров,
Вони не люди, підлі кровопивці,
Чи їм казати про Христа любов?
Прощати їм? Господь так не навчає,
Відповідати будуть за все зло,
За вбивства кара Божа їх спіткає,
Подібне в світі, вже колись було.
Наш Бог, нікому смерті не бажає,
Він є Життя, чи то Його був план?
Нехай тих, меч палаючий карає,
Хто вирішив, що він у нас є пан.

5.10.23р.
© Євген Орлов