Па ледзь, ледзь

Ицхак Скородинский
Iмжыць
па ледзь, ледзь
жыццё...

Забіць на ўсё
і пускаць
бурбалкі
ў акно,
ледзь дыхаючы
у ноч?

Скрыпець зубамі
у сне
аб запалах
былых!

Да...

Дажыць да васьмідзесяці, няпросты, ох, як няпросты.

Можа?!

Калі толькі,
ледзь, ледзь.

Пралезці...
На карачках!