Jezqazg ang a arnay

Ñàíèÿ Êèíæèòàåâà
Jiegi’ne ko’z jetpeiti’n s’eksi’z dala,
Tausylmas s’yn’daryna bi’r sa’t qara!
Jeri’mi’zdi’n’ sureti’ni’n’ ortasy bar,
Qors’asan’, bi’raz ju’rt ta tabylar.

U’ly dala asqar tau qu’s’ag’ynda
El nazaryn audardy qazi'r g’ana.
Tug’an jer U’lytau jandanuynyn’
Da’l kezdi’n’ an’ysyn an’dauynda.

Jaiylymy malg’a toly kezi’n ku’tken,
Soqpaq jol jan’g’yruyn an’sap ju’rgen
Jezqazg’ang’a igi’li’kti’ el-qog’amym
“U’ly dala astanasy" degen ataq bergen.

08.10.2023