Йорэккэйлэр сызланмасын

Фаниль Асфаров
Улеп улеп жаным телгэлэгэндэ
Син керэсен жаным минем кунелемэ
Бэхэслэшеп тормам жаным синем белэн
Яратам хаман сине жаным белэн.

Эй жаным жаныкаем курушелэр бармы икэн
Ходаем Ходайкаем шатлыгым тулыр мы икэн

Кунеллэрне устеруче син жаным нур сибуче
Син аулаучы, син яулаучы, йорэк кыллар тартучы

Тузэмендэ,котэмендэ еллар утеп китсэдэ
Син бит берэу жаныкаем онемдэ дэ тошемдэ

Кайсыгыз дип эйтэ алмыйм коннэшуче бик тэ куп
Суз таратып,гэйбэтчелэр бу доньяда заман куп.

Бит йозлэре кызармасын, кунеле тынычлансын
Йорэккэйе сызланмасын  мэххэбэтне сакчысын.