Подумалось...

Юрий Бухаров Зушин
Ми чекаємо, шукаємо броду -
Два шляхи одного народу,
І забули про спільну неньку,
І хто саме у нас вороженьки,
І свого домоглося НАТО:
Знову йдемо брат на брата...

НАШЕ ДЕЛО ПРАВОЕ. ВРАГ БУДЕТ РАЗБИТ. ПОБЕДА БУДЕТ ЗА НАМИ. РОССИЯ ПОБЕДИТ.
Но и их жаль. Очень. Вони теж руськи. Тільки трохи інші.