Ти сонечко улюблене мое

Виктория Гребенюк Роженкова
Ти сонечко улюблене моє...

Нехай твоя душа не знає болю,
А серденько не знає хвилювань...
Тобі страждати просто не дозволю,
З тобою буду завжди без вагань...

Я знаю,що життя важка валіза
І іноді загонить в глухий кут...
Не падай духом,не здавайся бісам
Я при любій потребі тут,як тут...

Я допоможу словом,вчинком,ділом
І сил тобі додам,врази,як є...
Всі негаразди в мене під прицілом...
Ти сонечко улюблене моє...
14 10 2023р
Вікторія Г Р М