Спiв пташиний глушать лiтаки

Елена Эшвович
Спів пташиний глушать літаки
Й ріжуть драматично ранню тишу.
В суд людський, як і в Господній, віриш,
Руки стиснув щільно в кулаки.

Хай за біль єврейської землі
НЕлюди ісламські - кров'ю платять!
Ще прийдуть до вбивць часи розплати,
Бо терору місце - у петлі.

Смерть малих ізраїльських дітей,
Смерть жінок країна не пробачить.
Буде литись кров твоя собача,
Логово убивць - недо-людей.