тропарь Царю

Миронычев-Добровольский Андрей
Камень Его же небрегоша зиждущие державу Российскую
 сей во главу угла спасения нашего стал.
Царь искупитель, Николай, моли Бога о избавлении от колдовского ига вражьего
 и исправлении жития нашего.