Финики

Елена Бугорская
Лицарі ордену вітру своїх Карпат,
Сичових ранків,
Прогрітих під вечір дахів ватажки

Це королівство - довіку вишневий сад,
Це королівство -
Для левових ніжностей сонця й зіркових крихт

Сливи - сузір'ями в ведра
Цукат не спить
Він, хоч собака, але розуміє промови зірок:
"Нам закохатись зазвичай потрібна мить.
Вам заважають кордони, обставини, его, амбіцій безглуздих смог"

Я би писала про ніжність, про зайвий третій

Пффффффф

Та на біса мені щі діравити цю планету