Фёдор Тютчев. Нам не дано...

Игорь Скрягин
Нам не дано предугадать,
We are not able to predict,

Как слово наше отзовется,
How our word will be responded,

И нам сочувствие дается,
To us compassion is afforded,

Как нам дается благодать…
How grace is given once indeed...