Повертайся!

Александр Приймак 1
Повертайся!

                М.М.
Повертайся, - я все тобі вибачу,
Повертайся вже – не барселонь!
Я за все із відсотками виплачу
За тепло твоїх чуйних долонь…

Повертайся з тенет еміграції,
Адже тут ти потрібна: повір!
«Ха! заждався машновської грації,
Адже він – твій приручений звір…

Повертайся: твій «Ха» обезЛЮДнів вже,
Без твоєї любові він БОМЖ…
Дай надію хоча б на прелюдію,
З ним поему «Про это» продовж!