Пекельний вогонь

Наталия Кравченко 4
Пекельний вогонь серпанку
І спалює в безодні жорстоко все,
Пекельний вогонь серпанку,
То вічне полум’я,
його так бояться всі душі на
світі, хоч
летять і потопають там всі.
Хапається іклами
І чортова паща їсть жадібно всіх на планеті…