Гадалка-ночь

Татьяна Маркова 3
   Н.Бидненко
Ворожка-ніч по світу сипле чари,
Хмарками ніжно пестить наші сни.
Пливуть по небу, гаснучи, Стожари,
Бо скоро ранок – обрій заяснів.
Настане день, новий і незнайомий,
У чистім небі – тільки слід від чар
Лишає нам на пам’ять аксіому,
Що дар кохання – то найвищий дар.
Ми під крилом невтомної Оранти –
Нехай би довго так життя текло…
Душі моєї вічний квартиранте,
Ти сам не змерз? Візьми моє тепло!
***
Гадалка-ночь по свету сыплет чары,
Облачками нежно ласкает наши сны.
Плывут по небу, угасая Стожары,
Ведь скоро утро - горизонт прояснился.
Настанет день, новый и незнакомый,
В чистом небе - только след от чар
Оставляет нам на память аксиому,
Что дар любви - самый высокий дар.
Мы под крылом нутомимой Оранты -
Пускай бы долго так жизнь текла...
Души моей вечный квартирант,
Ты сам не замёрз? Возьми моё тепло!